joi, 20 ianuarie 2011

Dezvaluiri cutremuratoare. Un interviu cu Aaron Russo

Cinste regretatului Aaron Russo pentru demnitatea ca, desi evreu fiind, sa renunte la a fi un pion in randul ELITELOR, ba mai mult, sa aiba curajul de a le dezvalui activitatea diabolica.





Aaron Russo (1943-2007)


Aaron Russo a fost nascut intr-o familie de evrei sefarzi din New York, si a fost regizor de film american care, dupa o incercare de recrutare din partea lui Nicholas Rockefeller, a luptat sa arate adevarul despre planurile diabolice de inrobire a lumii ale bancherilor internationali.


Interviul este luat la inceputul anului 2007 de catre Alex Jones, un luptator antisistem care din pacate vine doar cu solutii lumesti impotriva Noii Ordini Mondiale.
Interviul a fost dat de Aaaron Russo pentru informarea oamenilor despre planurile ascunse ale ocultei mondiale. In acest interviu sunt detaliate aspecte din Agenda finala a Noii Ordini Mondiale, pe care crestinii o stiu prea bine ca fiind imparatia lui antichrist.
Aaron Russo a fost fondatorul unei miscari la nivel national pentru a pune capat Rezervei Federale.


"Au toti banii pe care ii vor. Pot face toti banii pe care ii vor. Ei au masinile cu care pot face toti banii. Nu e vorba despre bani. Totul tine de control, despre viziunea lor cum vor sa vada lumea. Intregul plan este sa creeze un singur Guvern Mondial in care fiecare sa aiba un cip RFID implantat in el, toti banii vor fi in acele cipuri, si asta vine de la insusi Rockefeller, asta vor ei sa realizeze. Rezerva federala este otrava pentru tara noastra (America, n.a.). Ei fac tot ce vor sa faca, ceea ce vrem noi nu mai conteaza de acum inainte. Agenda lor, planurile lor sunt cele care conteaza. Ce s-a intamplat in 11 septembrie e o scamatorie si nu am aflat niciodata adevarul despre 11 septembrie. Il auzim pe George Bush spunand:Democratia inseamna libertate. Bineinteles, asa-zisa democratie care vor ei s-o vedem. Nu! Democratie = Noua Ordine Mondiala!"
 
Aaron Russo, 2007



Acesta a fost ultimul interviu video inregistrat al lui Aaron Russo







(490 MB)

Un comentariu:

  1. Superb,AARON~RUSSO!!Pacat ca a plecat prea devreme dintre noi,si culmea~culmilor,raufacatorii inca traiesc.Ca evreu ce sunt,nu pot decat sa admir curajul pe care l~a avut RUSSO,intr~o lume plina de lasitate.Ma doare sufletul,enorm,aproape ca nu am cuvinte,CUM E POSIBIL c~a atati lideri politici si religiosi tac din gura,si au tacut,in timp ce RUSSO se lupta de "UNUL SINGUR"cu marii ,,rechini ai planetei"!Un lucru frapant este faptul ca,ROCKEFELLER si ROTSHILD,sunt evrei,si asta nu miroase a bine de fel.AU trecut doar 6o ani,de la marile nenorociri pe care evreii le~au "gustat din plin",daca ar fi trecut si ROCKEFFELLER,ROTSHILD,si altii(CA EI)prin lagarele mortii a europei crestine,eu cred ca pozitia acestori mari "FAMILII",ar fi cu totul alta,vis~a~vis de planul diabolic al "UNEI NOI ORDINI MONDIALE.Aceste "familii" inspaimantator de bogate,nu fac altceva decat sa atraga din nou mania neamurilor ,impotriva lui YISRAEL.Ca evreu ce sunt ,si inca unul ff religios ,nu pot decat sa fiu aprig impotriva tuturor acelora,care contribuie mai ales cu buna stiinta,la suferinta tuturor oamenilor de pe planeta.Trebuie sa ne rugam energic,orice om sanatos la cap,indiferent din ce religie ar fi,ca acest plan diabolic,sa nu se realizeze~NICIODATA!Totul depinde de noi,este la indemana noastra,INCA.Daca ne vom lasa in continuare manipulati,dezbinati,cu capul pe butuc,atunci sa ne pregatim de ororile si macelurile,pe care omenirea nu le~a cunoscut niciodata.BIBLIA nu poate minti,nici da gres!Este nevoie de o reala trezire spirituala,pe plan global si nu pe ici pe colo.Inca ne sta la indemana sa ne unim,macar in rugaciuni,aceste cuvinte ale lui AARON RUSSO,ar trebui sa tina locul I,in toate tarile lumii,la toate nivelurile,mai ales in domeniile religioase,oare mai exista credinta pe PAMANT??!!~ELLYAHU!!

    RăspundețiȘtergere