joi, 27 ianuarie 2011

Zeitgeist Moving Forward a fost lansat!

Zeitgeist Moving Forward, de regizorul Peter Joseph, este un documentar de lung metraj care prezinta un caz de tranziţie necesară a paradigmei socio-economice actuale monetare care guvernează societatea si întreaga lume. Acest subiect transcede problemele de relativism cultural şi ideologie tradiţionale şi explica conceptele de bază care se referă empiric  la atributele de supravieţuire umană şi socială, extrapolând aceste legi imuabile naturale într-o nouă paradigmă durabilă social numit "Economia bazata pe resurse ".

Acest film cuprinde relatari ale unor experţi în domeniul sănătăţii publice, antropologie, neurobiologie, economie, energie, tehnologie, ştiinţe sociale şi alte subiecte relevante care se referă la funcţionarea societatii şi la cultură. Cele trei teme centrale ale muncii sunt: Comportamentul Uman, Economia Monetară, şi Stiinta Aplicata. Punerea  împreună a acestor teme creează un model de înţelegere a paradigmei societatii actuale,  de ce este esenţială tranzitia spre o Economie Bazata pe Resurse împreună cu o nouă abordare  socială, care ar rezolva problemele actuale sociale cu care se confruntă lumea de astăzi .



Puteti viziona documentarul mai jos. Faceti clic aici pentru a fi anuntat cand va fi disponibila subtitrarea in limba romana.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu